Şeker sepetine yerleştirilen minik file torbalara yerleştirilmiş şekerler

40238-5195Nikâh merasimlerinde geçmişten günümüze kadar gelen, misafirlerin gelişine duyulan hoşnutluğa karşılık tatlı şeyler ikram etme geleneği nikâh şekerleriyle bir bütün olmuştur. İnsanların hayal güçleri doğrultusunda ikram edilen tatlı veya şeker ikramı artık nikâh şekerlerinin çeşitleri ve süsleme yetenekleriyle oldukça neşeli bir boyuta ulaşmıştır.

Şeker sepetine yerleştirilen minik file torbalara yerleştirilmiş ve şeker mi şeker kurdelelerle ağzı bağlanmış şekerler bahsi geçen süslemelerden sadece biridir. Minik faytonların içine konulmuş şekerler, minyatür yaş pasta görünümündeki kutulara yerleştirilmiş şekerler, gelin arabası şeklindeki konseptle hazırlanan paketlerdeki şekerler hem sizi hem de gelen misafirleri oldukça memnun edecektir. Nikâhlanacak çiftlerin istedikleri modelleri seçmeleri çok ta zor olamayacaktır. Kır nikâhı düzenleyenlerin seçecekleri şekerler, evde nikâh düzenleyenlerin seçecekleri şekerler mutlaka yaptıkları hazırlığa uygun bir şekilde seçilir. Ve içerisinde bulunulan atmosferi kombine edecek şekilde süslenir. Nikâh şekerleri gelen misafirlere “evleniyoruz, darısı başınıza” diyebilecek güzellikte olmalıdır.

Nikah Şekeri Ankara ’nın size tavsiyesi; nikah şekeri Göz kamaştırmalıdır, dikkat çekmelidir. Edilen ikramda şekerlerini alan misafirler, aldıkları şekerlerin büyüsüyle evlenecek çiftin duyduğu heyecanı hissedebilmelidir.

Etiket(ler): .Yer işareti koy Kalıcı Bağlantı.

Bir cevap yazın